moles-free.com
Menghilangkan tahi lalat sepenuhnya!

Utama  |  Hubungi Kami  |  FAQ

Terjemaah:   English  |  中文  | Melayu

Adakah anda merasa hodoh oleh kerana tahi lalat yang tidak mahu pada muka anda ?
Adakah anda tidak suka wajah anda? Anda mahu menghilangkan tahi lalat dengan sepenuhnya , tetapi tidak tahu bagaimana
caranya
? atau prosesnya terlalu mahal
?
 

Saya mempunyai penyelesaian yang cara bagus untuk anda :
Bagaimana cara menghilangkan tahi lalat
tanpa pembedahan kosmetik ,
tanpa meninggalkan sebarang bekas luka selepas rawatan ,
anda boleh menghilangkan banyak tahi lalat dengan harga yang MURAH!

 

nampaknya bagus dan menarik, saya dengar anda berkata … jadi bacalah dengan teliti dan membuat pilihan yang bijak…

 
Kong

 
Pakar  rawatan dalam
kecantikan dan tahi lalat

Kepada sahabat saya :

Saya mempunyai lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam menghilangkan tahi lalat. Lebih daripada puluhan orang sudah memanfaat dan mempunyai wajah yang lebih menarik dan cantik. Hari ini, selain memberi perkhidmatan kepada kaum saya , saya ingin membantu lebih ramai orang lagi seperti anda, supaya anda juga manfaat daripada ubat serta bukti yang berkesan lebih daripada 100 tahun !

 Adakah anda mahu

 • Penyelesaian untuk menghilangkan tahi lalat sepenuhnya tanpa sebarang bekas luka ?
   

 • Lebih keyakinan sendiri ? Bayangkan apabila anda bebas daripada tahi lalat, anda tidak lagi perlu menyembunyikan diri daripada mereka .
   

 • Bebas daripada produk atau rawatan yang mahal dan tidak berkesan.

kalau macam ini... ini informasi yang penting pernah anda baca!

Lihat macam mana pelanggan saya kata:

 
"
Saya telah mencuba banyak cara untuk membuang tahi lalat yang hodoh dari badan saya . Saya pernah melihat sesetengah rawatan yang menggunakan jarum untuk membuang tahi lalat keluar dari badan, berdarah! Rawatan yang menggunakan laser sangat mahal. Ubat anda cuma perlu disapu pada tahi lalat dan ia hilang sepenuhnya dalam masa 1 minggu sahaja! Terima kasih , En. Kong , saya akan memberitahu sahabat saya pasal ubat anda! ”
 

Chui Peng, 32
Malaysia


 

Berikut adalah siri ubat yang boleh membantu anda untuk mengbuang tahi lalat itu dengan sepenuhnya

 • Ubat membuang tahi lalat – ubat buatan sendiri ini telah direka oleh nenek moyang saya sejak 100 tahun yang lalu . Ubat ini berkesan, saya telah menggunakannya untuk menolong banyak orang untuk menghilangkan tahi lalat yang hodoh 

 • Ubat untuk mengelakkan gatal dan parut - ubat buatan sendiri  ini digunakan selpas menggunakan ubat pemindahan tahi lalat. Ia adalah untuk melegakan kegatalan dan parut semasa proses rawatan . 

 • Pelembut ubat membuang tahi lalat - Apabila ubat membuang tahi lalat tidak digunakan dalam satu jangka masa, ia akan menjadi keras. Pelembut ini boleh digunakan untuk melembutkan ubat tersebut 

Apakah itu perbezaan di antara ubat lain dengan ubat saya? Dan kenapa anda digalakkan membeli daripada saya?

 • Dibukti berkesan lebih daripada 100 tahun - saya mengguna rahsia dari nenek moyang saya untuk membuat ubat ini dan ia terbukti berkesan dan membantu beribu-ribu orang untuk membuang tahi lalat mereka?
   

 • Keputusan yang baik serta tiada kesan sampingan - bekas luka kekal adalah kerisauan utama bagi orang yang ingin menghilangkan masalah kulit ini. Saya akan membekal anda satu siri penyelesaian supaya tidak ada sebarang bekas luka selepas rawatan.
   

 •  Sesuai untuk semua kulit – cara ini boleh digunakan kepada semua tahap umur (tidak sesuai untuk 10 tahun ke bawah), semua kaum dan jantina.

Satu lagi bukti:

 
Saya baru membeli ubat anda baru-baru ini dan mendapati ia memang berkesan. Sekarang saya merasa lebih penuh keyakinan untuk menghadapi orang awam. Saya tak perlu menutupi tahi lalat saya lagi. Ribuan terima kasih, En. Kong ! ”

Jason, 26
Malaysia

 

Berapa kos?

Biasanya saya mengutip $10 untuk setiap tahi lalat yang dipindahkan. Tetapi saya ingin memberi tawaran kepada anda semua ubat yang biasa saya guna. Anda boleh menghilangkan seberapa banyak tahi lalat yang anda mahu. Katakan anda boleh menghilangkan 50 tahi lalat, jadi ubat ini sudah bernilai $500! Tetapi anda boleh dapat BERJIMAT BESAR dengan tawaran saya yang serendah $89 $79 sahaja ! ! Bungkusan itu termasuk :

 • Ubat membuang tahi lalat

 • Ubat untuk melegakan kegatalan dan parut di wajah

 • Pelembut ubat membuang tahi lalat

 • Buku panduan untuk mengajar anda bagaimana penggunaan ubat itu secara berkesan

 • Penghantaran adalah percuma

Jadi, bertindaklah sekarang ! Cuba bayangkan kehidupan anda akan berubah dalam sekelip mata dengan wajah yang cantik selepas menerima rawatan daripda ubat ini


Ye="ON" checked>Ya ! saya mahu menghilangkan tahi lalat saya hodoh selama-lamanya dengan hany US$79, tidak perlu melindunginya lagi, dan saya akan lebih yakin di hadapan orang ramai.

aya faham saya akan menerima satu botol ubat pemindahan tahi lalat, ubat melegakan kegatalan, pelembut, buku panduan, dan penghantaran secara percuma ke rumah saya .     

 

© al" size="1">© Hakcipta Terpelihara MOLES-FREE.COM
Direka oleh Easilywebs.com